Vedra International

Прополисови капки без алкохол

Течна хранителна добавка с пчелен мед, извлек от лечебна ружа и прополисова тинктура при кашлица, грип и настинки

Спрей за здрави венци с прополис и екстракти от лечебни билки

Течна хранителна добавка с пчелен мед и витамини за деца и възрастни

Облекчава дискомфорта причинен от хемороиди

Капсули с прополис и витамин С за подсилване на имунната система

Спрей за уста с екстракт от прополис, масло от мента и глицерол при възпалено гърло и дразнене

Течна хранителна добавка с пчелен мед , тинктура от мащерка и прополис при кашлица, грип и настинки

Ампули с пчелно млечице – природен антиоксидант и биостимулатор

Hi, your javascript is off!!! For optimal results on this site please enable javascript in your browser

Апимед – висококачествени и ефикасни продукти с мед, пчелно млечице, прополис и билки

Разгледайте брошурата с продуктите Апимед и намерете ефикасно и безвредно решение за вашето здраве!

Brochure Apimed

Добре дошли в света на Апимед –
изкуството да лекуваш с мед!

Широката гама хранителни добавки и медицински изделия Апимед са ефикасно и безопасно решение за вашето здраве, тъй като съчетават в себе си полезните свойства на пчелните продукти с лечебните качества на билките. Медът, прополисът и пчелното млечице в серията продукти Апимед са от региони с чиста и незамърсена природа. При производството се избягва химическа обработка, което максимално запазва натуралния характер на здравословните съставки.

Серията Апимед включва продукти за редица оплаквания, които са подходящи за широк кръг потребители – от прополисовите капки Апимед Кидс, които са подходящи дори за деца на една година, през течните Апимед Тусик и Бронхо за суха и влажна кашлица, до капсулите с витамин С и прополис Апимед Имун и биостимулиращите и регенериращите ампули с пчелно млечице Апимед Витароял. За облекчаване на възпалено гърло и дразнене в устната кухина можете да използвате спрея за уста Апимед Орал, а при проблеми с венците и афти – Апимед Дент. За страдащите от хемороиди се препоръчва Апимед Хемопро с прополис и подрумиче.

Vedra International

Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други. 

Apimed

Изкуството за производство на фармацевтични изделия от пчелни продукти и билки.

Апифарма е хърватска компания, която започва пътя си, използвайки традиционни пчелни продукти. С много труд, упорство, знания и любов, Апифарма се развива в една успешна и уважавана фармацевтична компания, която днес е един от водещите производители на натурални фармацевтични продукти на хърватския пазар. Апифарма развива успешно своята дистрибуция на много международни пазари като Унгария, Гърция, Кувейт, Хонконг, Саудитска Арабия, страните от бивша Югославия, Румъния, а отскоро и в България чрез своя ексклузивен представител Ведра Интернешънъл АД.

Здравейте,
аз съм Апилина!

Apilina

Посочете своя проблем или оплакване от падащите менюта и аз ще Ви помогна да изберете най-подходящия за Вас продукт на Апимед.

Vedra International 2018