Vedra International

Hi, your javascript is off..!! for optimal results on this site please enable javascript in your browser

vedra

Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други. 

Визията ни е да доставяме на българските пациенти модерни, ефикасни и висококачествени продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България! 

Ведра избра за Вас Апимед – висококачествени хранителни добавки с пчелни продукти и билки, които са ефикасни и безвредни. Продуктите Апимед са специално подбрани и представени от Ведра Интернешънъл на българския пазар, тъй като използват естествените лечебни свойства на меда, пчелното млечице, прополиса и билките, за да подобрят здравето Ви по безопасен и щадящ начин.  

apimed

Апифарма е хърватска компания, която започва пътя си, използвайки традиционни пчелни продукти. С много труд, упорство, знания и любов, Апифарма се развива в една успешна и уважавана фармацевтична компания, която днес е един от водещите производители на натурални фармацевтични продукти на хърватския пазар. Апифарма развива успешно своята дистрибуция на много международни пазари като Унгария, Гърция, Кувейт, Хонконг, Саудитска Арабия, страните от бивша Югославия, Румъния, а отскоро и в България чрез своя ексклузивен представител Ведра Интернешънъл АД.

Всички суровини, използвани в производството идват от естествени, незамърсени региони. Производствените методи са механични или от галенов тип, като по този начин се избягва химическа обработка. Така се запазва в максимална степен натуралния характер на съставките, с което се отличават продуктите на Апифарма. Производствените мощности са разположени в град Нашице, Хърватия, и отговарят на всички съвременни изисквания и стандарти (GMP; ISO 9001; ISO 13485; HACCP; MDD 93/42/EEC).

Апифарма използва научен подход, за да потвърди ефекта на своите продукти. Проведени са проучвания в сътрудничество с експерти от съответните области на медицината и в съответствие с етичния кодекс. Резултатите от изследванията са представени на фармакологични и фармацевтични конгреси с международно участие и продуктите са представени на различни панаири в Германия, Швейцария, Хърватия и други европейски страни. Апифарма използва HPLC (високо ефективна течна хроматография) - валидиран метод за количествено определяне на различни вещества, като по този начин се следи и гарантира качеството на суровините използвани при производството на техните продукти.

Мотото на Апифарма "Ars pharmaceutica mellitus" - изкуството за производство на лекарства от мед, ясно показва целите на компанията, насочени към създаване на широка гама от естествени продукти и високо ниво на ангажираност за подобряване качеството на живот на пациентите.

Vedra International 2018